ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2019
16/01/2019
Η Ελληνική Αεροπορική Ένωση καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση και σε Αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο της διετίας 2019 -2021 οι οποίες  θα διεξαχθούν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", στο Κέντρο Τύπου του Κεντρικού Αεροσταθμού - Επίπεδο Αφίξεων.

Η Γενική Συνέλευση ορίζεται αρχικά για την Παρασκευή 08/02/19 στις 13:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί οριστικά την Παρασκευή 15/02/19 την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, οπότε και θα ολοκληρωθεί με την παρουσία όσων μελών είναι ταμειακώς ενημερωμένα. 

Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί ημερίδα με θέμα "Aviation Safety" της οποίας το πρόγραμμα επισυνάπτεται.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης:
1. Απολογισμός πεπραγμένων 2018 και απαλλαγή του Δ.Σ.
2. Προγραμματισμός δραστηριοτήτων 2019.
3. Οικονομικός απολογισμός και έγκριση από το σώμα.
4. Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την διετία 2019-2021.
5. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τα μέλη που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή παρακαλούνται να το δηλώσουν το αργότερο δύο ώρες πριν από τη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Καταστατικού.

Κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπεί μέχρι 1 μέλος, υπό την προϋπόθεση της έγγραφης εξουσιοδότησης, η οποία κατατίθεται και καταχωρείται στο οικείο βιβλίο πρακτικών.

Η ενεργός συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση, στις αρχαιρεσίες καθώς και στη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κρίνεται ως απαραίτητη.
 
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ