Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής παρουσιάσεων για το συνέδριο της ΕΑΕ
02/05/2023
Καλημέρα σας αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης (ΕΑΕ),

Μετά από απαίτηση μελών το ΔΣ της ΕΑΕ αποφάσισε να παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Παρουσιάσεων για το συνέδριο μας "Οι Αερομεταφορές του σήμερα και του αύριο" 

• Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν εισήγηση καλούνται να υποβάλουν τίτλο και περίληψη 200 λέξεων το αργότερο μέχρι και τη Παρασκευή 05 Μαΐου 2023, μέσω την πλατφόρμας easychair στη διεύθυνση  https://easychair.org/conferences/?conf=has2023.  Στις περιλήψεις πρέπει να περιλαμβάνονται τα στοιχεία των εισηγητών (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, στοιχεία επικοινωνίας) και 3-5 λέξεις κλειδιά (keywords).

• Όλες οι περιλήψεις θα αξιολογηθούν από την Επιστημονική Επιτροπή. Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν για την αποδοχή των εισηγήσεων τους μέχρι και την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023.

• Tο τεύχος των περιλήψεων θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ε.Α.Ε. με ελεύθερη πρόσβαση. 

• Όσοι από τους εισηγητές επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν πλήρη εισήγηση μετά το πέρας του συνεδρίου στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Journal of Air Transport Studies που εκδίδει ηλεκτρονικά η Ελληνική Αεροπορική Ένωση (https://jats.aviationsociety.gr)  σύμφωνα με οδηγίες που θα δοθούν. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ευχαριστώ 
Με εκτίμηση
Γιάννης Σταυλάς 
Γεν. Γραμματέας ΕΑΕ
 
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ